Stafet for livet 2013 (d. 1.-2. juni):
D. 1. juni ved Vestereng, Skejby. Her lavede MadSpektaklet maden til fighterne efter åbningsceremonien.
Menuen stod på følgende:
Ørred m/ rabarbarkompot, urteblend og saltristede chilikerner
Kartoffel m/ svampemayo, søde gulerødder, saltet rugbrødscrunch og frisk purløg-
Svin m/ lakridsstout sirup, råsyltet kål og vakuumerede saltede æbler
Dertil
Speltsalat m/ pære, spinat, urter og mandler.
Du kan se billeder fra dagen her.
Roskilde Festival 2013 (d. 29. juni-7. juli):
Du kan se billeder fra eventet her

Food Festival 2013 (d. 6.-8. September)
MadSpektaklet havde en bod på årets Food Festival, hvor vi solgte fiskefrikadeller med frisk og råsyltet remouladegrønt.
Der vil snarest komme billeder :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar